Test af gode køkkenmaskiner 0


Denne sides formål er at give dig et billede af hvad der findes af køkkenmaskiner på markedet, teste dem, og give dig en bedre mulighed for at vælge den bedste køkkenmaskine til dig!

Vi har alle et køkken der skriger efter gode køkkenmaskiner, men det er ikke alle der kan prale med at have det.

Top 3 bedste køkkenmaskiner 2013

Top 3 bedste foodprocessor 2013

Top 3 bedste kaffemaskine 2013

 

Nedenfor kan du læse test og beskrivelse af de forskellige mærker indenfor køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner assistent

Ankarsrum Assistent AKM 6220

Der er nogle virkelig gode Assistent maskiner på markedet. Ovenstående er nok den mest kendte og et rigtig godt valg, hvis du er på jagt efter en ny køkkenmaskine. Ankarsrum Assistent AKM 6220 kan fås i mange forskellige farver, så du let kan finde en som passer til dig køkken. Retro designet giver et frisk pust i køkkenet, hvilket er rart, når vi har med køkkenmaskiner som trods alt kommer til at tage lidt plads i køkkenet.

Køkkenmaskiner Bosch

Et andet kendt mærke indenfor køkkenmaskinerner er Bosch. Det er igen et anderkendt mærke som har nogle maskiner som er ganske prisvindende for deres design. De kan fås i flere forskellige farver, og de pryder også køkkenet ganske godt.

Køkkenmaskiner Kitchenaid

Er måske det selskab som er mest kendt for sine køkkenmaskiner. De har et stort udbud af forskellige maskiner, og det er derfor muligt at finde en i alle prisklasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *