Ankarsrum Assistent AKM 6220


Ankarsrum Assistent AKM 6290Dette er en meget populær køkkenmaskine. Ankarsrum Assistent AKM 6220 kan fås i mange forskellige farver, så du let kan finde en som passer til dig køkken, og den er bygget i et lækkert retro design, som jeg personligt synes er virkelig lækkert. Designet er et frisk og tidsløst design, som vil klæde langt de fleste køkkener. Køkkenmaskinen er støjsvag og samtidig let af betjene. Motoreffekten på denne Assistent er på 800 watt, hvilket for de fleste vil være mere end rigeligt. Samtidig får du med Assistent køkkenmaskinerne hele 5 års garanti.

Kapaciteten på skålen er på 7 liter hvilket igen er nok for at de fleste kan bage et godt stykke brød.

Køkkenmaskine i høj kvalitet

Ankarsrum Assistent AKM 6220 er en køkkenmaskine i høj kvalitet. Den kan ælte helt op til fem kilo dej ad gangen, og da den har et unikt gear design, så er det en kraftig og robust maskine. Har du tidligere anskaffet dig en Assistent køkkenmaskine, så vil du være glad for at det gamle tilbehør passer perfekt til de nye køkkenmaskiner og vice versa.

Dette er alt i alt et rigtig godt valg til køkkenejeren, som både vil have en robust og pålidelig køkkenmaskine, men som samtidig sætter pris på et lækkert retro design.

Ankarsrum Assistent AKM 6220 kan købes her

 

Dette får du med AKM 6220 køkkenmaskinen:

7 liters Rustfri skål

Låg til skål

Dejrulle

Dejskraber i rustfri stål

Dejkrog

Dejkniv

Dobbelt piskeris i rustfrit stål med tilhørende 3,5 liters skål.

Mørdejsælter til hurtigpisker (nyt)