Bedste køkkenmaskine 2015


Hvilken køkkenmaskine er den bedste. Det er ikke så nemt at udnævne den bedste køkkenmaskine. Der er mange forskellige forhold der gør sig gældende. Vi har alligevel forsøgt at udnævne de 3 bedste køkkenmaskiner 2015.

Se her hvilke vi har smidt i top 3, og skriv gerne en kommentar under artiklen, med dit bud på den bedste køkkenmaskine.

Kenwood Major premier KMM770 (1200 W)

Kenwood Major premier KMM760

Køb Kenwood Major Premier KMM770 billigt her

Har du først og fremmest brug for en køkkenmaskine til at ælte og røre, så vil et af de bedste valg helt sikkert være denne Kenwood Major Premier KMM760. Den er udstyret med piskeris, rørekrog, dejkrog, kødhakker og blender, og betjeningen foregår ganske nemt. Et lille minus er at armen skal have et ordenligt tryk, for at sikre at den ikke hopper op, men køkkenmaskinen kører.

Piskeren som du finder i denne Kenwood Major Premier er hverken hurtig eller støjsvag, men pisker du f.eks. æggehvider, så bliver de til gengæld pisket godt stive. I forhold til ælte og røre funktionen, er der ikke andet at sige end suverænt! Skal du bage brød eller kage, bliver du glad for at have denne køkkenmaskine stående i dit køkken.

Den samlede vurdering på denne maskine er derfor at det er et rigtig godt køb. Åbne og lukke knappen kan måske nok drille lidt, men det som en køkkenmaskine skal være god til, nemlig at piske, rører og ælte, det klare den på superb vis!

 

Ankarsrum Assistent AKM 6290

Ankarsrum Assistent AKM 6290

Køb Ankarsrum Assistent AKM 6290 billigt her

Assistent AKM 6290 er ganske simpelt en klassiker, og den har vundet rigtig mange tests i løbet af årene. Selvom vi nu er i år 2015, så har vi ikke kunnet gå udenom denne køkkenmaskine. Dette er en støjsvag køkkenmaskine og det svenske firma bag køkkenmaskinen har lavet disse køkkenmedhjælpere i mere end 70 år. Dette er en rigtig god køkkenmaskine til æltning af dej, og den kan klare op til 5 kilo dej af gangen. Leveres normalt med en syv liter rustfri skål, dejrulle, dejskraber, dejkrog, dobbelt piskeris og en 3,5 liter plastskål.

Selvom du med Assistent AKM 6290 får en køkkenmaskine med en særdeles kraftfuld motor på hele 800W, er det samtidig en støjsvag maskine med variabel timer og hastighedskontrol.

Udover en rigtig god dejælter får du også en gedigen kødhakker og en blender som kan klare alt lige fra is til nødder og andre hårde fødevarer som billige blendere godt kan have problemer med.

Et rigtig godt valg, hvis du først og fremmest skal bruge køkkenmaskinen til at bage brød og kager. Et valg du helt sikkert vil blive glad for!

 KitchenAid Artisan 5KSM150

KitchenAid Artisan 5KSM150

Køb KitchenAid Artisan 5KSM150 billigt her

KitchenAid Artisan 5KSM150 er en dejlig nem køkkenmaskine at betjene, og det er f.eks. super nemt at holde fast i skålen når du eksempelvis skal hælde dejen over i en form. Denne KitchenAid maskine, er en perfekt kombination af effektivitet, design og kraft, og den har da også vundet mange designpriser for det lækre design, som vi også her, er helt vilde med.

Denne køkkenmaskine, er ikke kun god til at rører og ælte, men også super hurtig, når der skal piskes. Et lille minus i forhold til æltning af deje, kan dog være at du fra tid til anden, måske bliver nødt til at stoppe maskinen, for at skrabe dejen ned i skålen.

Det ene svage punkt som denne køkkenmaskine har, er dens fjeder, som i nogle tilfælde betyder at køkkenmaskinen sprøjter en lille smule mere end de andre, hvis du putter for meget i. Men bortset fra dette, så er det en køkkenmaskinernes konge, og det er tydeligt at se at KitchenAid har specialiseret sig i at lave køkkenmaskiner. Derudover er der masser af rigtig godt ekstraudstyr til dennekøkkenmaskine, der gør det muligt at lave alt lige fra råkost til pølser med køkkenmaskinen.