Bedste kaffemaskine 2015


Her i Danmark elsker vi en god kop kaffe. Kaffemaskinen skal selvfølgelig være god, for at optimere nydelsen. Vi set på mange forskellige kaffemaskiner, og forsøgt at kåre de bedste. Dette er vores bud på top 3 kaffemaskiner 2014.

Braun Café House KF570

Braun Cafe House KF560

Køb Brain Cafe House KF570 billigt her

Vi starter med den gode gamle type af kaffemaskine, som bare skal brygge os en god kande med kaffe. I følge en test som svenske ICA Provkör lavede i 2012, så fik kun 9 ud af 10 kaffemaskiner i deres test en temperatur på vandet, som er oppe på den anbefalede temperatur, som skal ligge over 92 grader. Braun Café House KF570 var en af de få som klarede denne test. På samme måde vandt denne kaffemaskine en test i forbrugermagasinet Tænk samme år. Det er stadig en rigtig god kaffemaskine, og derfor ender den her i 2015 af samme årsag på vores liste over bedste kaffemaskiner 2015.

Kaffemaskinen er nem at bruge, og den brygger en rigtig god gang kaffe. Samtidig er det en relativ billig maskine, i forhold til hvor meget god kaffe sådan en kaffemaskine kan brygge i løbet af sin livstid. Et rigtig godt valg af kaffemaskine, hvis du har brug for kaffemaskinen der kan fylde din kande, eller måske et helt hus eller et kontors kaffeforbrug i løbet af dagen.

 

DeLonghi BCO 410

DeLonghi BCO 410

Køb DeLonghi BCO 410 billigt her

Med denne kaffemaskine, så holder vi os stadig til maskinerne, som laver en hel almindelig kaffe rigtig godt. Med DeLonghi BCO 410, så får du dog en kombi kaffemaskine, der også laver en ganske fortrinlig espresso. Dette er derfor en kaffemaskine, som bedre dækker flere behov. Skal du have den fineste af den fine espresso, så kan det godt svare sig både at købe en normal kaffemaskine, og en espressomaskine, men er der kun plads til en kaffebrygger, så er DeLonghi BCO 410 vores valg i 2015. Den del af kaffenmaskinen, som står for espresso, kan brygge 1-2 kopper af gangen, hvor den normale filterkaffe har en kapacitet på cirka 10 kopper god kaffe.’

Dette er den perfekte kaffemaskine til kontoret, hvor der ikke er så meget plads til kaffemaskinerne, men hvor man gerne vil give mulighed for lidt variation i kaffedrikningen i løbet af dagen. På samme måde er den god i hjemmet hvor man gerne lige tager en enkelt lille kop espresso fra tid til anden.