Bedste foodprocessorer 2015


Hvilken foodprocessor er den bedste år 2015. Der er mange forskellige faktorer der skal tages højde for, og det kan i høj grad også variere alt efter hvor meget og hvordan foodprocessoren skal bruges. Vi har dog alligevel prøvet at komme med vores bud på de 3 bedste foodprocessorer du kan købe i 2015.

 Kenwood Multi Pro Foodprocessor FPM250

Multi Pro Foodprocessor FPM250

Køb Kenwood Multi Pro Foodprocessor FPM250 billigt her

Hvis du gerne vil have en foodprocessor, som både er flot, kompakt og hvor alle dele kan skilles ad og smides i din opvaskemaskine, så kunne denne foodprocessor fra Kenwood godt være det rigtige valg. Multi Pro Foodprocessor FPM250 er en maskine i helstøbt børstet aluminium som med sin kraftfulde motor leverer varen. Denne foodprocessor har et væld af forskellige typer af tilbehør, og den kan derfor bruges til rigtig mange forskellige opgaver i køkkenet. Den klare alle opgaver lige fra at rive ost til at presse citroner på bedste maner.

Vi nævner denne foodprocessor, fordi den simpelthen den score gode point indenfor alle de områder, som en foodprocessor skal kunne klare. Skal vi alligevel nævne et lille minus, er det at den larmer en del.

Braun K700 foodprocessor

Braun K700 foodprocessor

Køb Braun K700 foodprocessor billigt her

Vores andet valg indenfor foodprocessor 2014, er Brauns K700. Denne foodprocessor skiller sig lidt ud fra andre foodprocessorer, ved at være både en kompakt blender og en multifunktionsskål en rigtig stor kapacitet. Det vil sige, at denne foodprocessor har to skåle. Dette gør, at den let kan bruges til mange forskellige typer af madlavning. Skal der bare hakkes en lille smule, bruges den lille, og er det en større mændge, bruges selvfølgelig den store. Der hvor det virkelig kommer til sin gavn, er dog til kombineret tilberedning. Før kan du hakke mindre mængder i den lille skål, for derefter at smide de enkelte dele over i den store for yderligere sammenblanding, og for at give det den store tur med 2000 omdr. De to skåle giver dig altså en større kontrol over din madlavning. Minusset er selvfølgelig at Braun K700 tager en lille smule mere plads. Men det er dog egentlig slet ikke så galt i forhold til at du får to skåle.

De to skåle gør samtidig, at du normalt helt slipper for rengøring af skålene undervejs. Så er det bare at smide dem i opvaskemaskinen, når du er helt færdig med at lave maden.