De 4 bedste Bamix stavblendere 0


Bamix stavblender – Her er de bedste

Leder du efter en stavblender af ypperste kvalitet, gør du dig selv en stor tjeneste ved at gå ud og investere i en Bamix stavblender. Bamix har en lang række modeller på markedet, og her kommer vi til at kigge nærmere på fire af dem, så du kan blive lidt klogere på, hvilken model du bør gå efter.

Stavblenderen er også en af de køkkenmaskiner, der har det med at optage mange pladser under de danske juletræer, når den søde juletid banker på. Leder du efter den perfekte julegave til hende, der har alt, undtagen en stavblender i køkkenet, så er en Bamix stavblender din redning.

Fire forskellige modeller

De fire forskellige stavblendere, som Bamix har søsat, og som danskerne har taget utroligt godt imod, råder alle over en høj kvalitet. Dog er der niveauforskel på de fem forskellige versioner, og alt afhængig hvor meget power du har brug for, kan det være en god ide at købe maskine efter dine behov.

Skal du mose et par grøntsager i gryden en gang hver anden uge, så er der ingen grund til at gå ud og investere i den dyreste model, der har så mange øvrige funktioner, som du ikke har brug for. Så kan du eksempelvis nøjes med en af de enkle modeller, hvor du kun får stavblenderen og ikke alt muligt andet tilbehør.

Bamix Superbox – Topmodellen på markedet

Screen Shot 2015-08-19 at 14.57.58

Pris: 2.499 kroner

Find Bamix Superbox hos WhiteAway her

Leder du efter den komplette pakke med både stavblender og alt det tilbehør, nu nogensinde får brug for, så er Bamix Superbox det helt rette valg. Her får du simpelthen den ultimative stavblender, der kan udrette mirakler i et køkken.

I pakken medfølger også en SliceSy foodprocessor, hvor du hurtigt og nemt kan få hakket eller snittet dine grøntsager i løbet af, ja, sekunder. Der medfølger også riveskiver, så du ikke selv skal stå og kæmpe med gulerødderne, når du bare gerne vil en god omgang råkost.

Med til selve Bamix stavblenderen følger tre forskellige skiver, som tilsammen giver dig uendelige muligheder i forhold til madlavningen – og alt sammen sker i løbet af kort tid grundet de enorme kræfter, som maskinen gemmer på.

Det første blad er et multifunktionsblad. Med det er du få sekunder fra en velsmagende guacamole, knuste isterninger eller en forrygende smoothie.

Piskeskiven uden huller lader dig lave luftig flødeskum, inden du kan nå at sige ‘stavblender’, og vælger du piskeskiven med huller, er du sikret dressingen til aftensmaden eller dippen til dine chips.

Maskinen har to forskellige hastigheder, så du selv kan bestemme, om du vil køre i et hurtigt eller mega hurtigt tempo. Det afhænger af, hvor sulten du er, og hvor hurtigt du vil have din mad klar.

Bamix Superbox er uden tvivl den mest vellidte model fra Bamix blandt danskerne. Tager man bare et kig på anmeldelser på et site som WhiteAway, så ligger Bamix Superbox på 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser.

Med overskrifter som “Den kan det hele”, “Utrolig nem og håndterbar stavblender”, og “Den føles som verdens bedste” kan der ikke være nogen tvivl om, at du ved at købe denne model, får en af de absolut bedste stavblendere på markedet.

Bamix SupremeBox B/W

Screen Shot 2015-08-19 at 15.01.28

Pris: 1.999 kroner

Find Bamix SupremeBox hos WhiteAway her

Har du ikke brug for alle de beholdere, der er med i Superboxen, kan du også overveje at kaste dine penge efter en Bamix SupremeBox i stedet for. Her får du meget af det samme udstyr – den eneste forskel er, at der i SupremeBoxen ikke medfølger nær så mange beholdere.

Maskinerne i de to pakker er identiske – prisen for denne version er dog bare 500 kroner billigere end SuperBoxen. Så har du alle de beholdere derhjemme i forvejen, som du tænker, du får brug for, kan vi anbefale, at du køber denne version i stedet for.

Den kommer i to forskellige farver, henholdsvis sort og hvid. Så find ud af hvilken model, der passer bedst til dit køkken, og vælg så den.

I og med mange af tingene er de samme i de to pakker, kommer det formodentlig heller ikke som nogen overraskelse, at denne pakke også bliver rost til skyerne. Ud af 24 anmeldelser har den formået at få 4.9 ud af 5 i bedømmelse, og kun 3 ud af 24 personer har valgt at give den 4 stjerner i stedet for 5.

Ud fra anmeldelserne kan man læse bedømmelser som “Skønt produkt”, “Top kvalitet” og “Fantastisk! Den kan det hele og lidt mere!” Så vil du gøre som mange andre danskere, der også har været ude at investere i stavblendere, kan denne maskine klart anbefales.

Bamix Swissline

Screen Shot 2015-08-19 at 15.02.52

Pris: 1.299 kroner

Find Bamix Swissline hos WhiteAway her

Har du ikke brug for alt det tilbehør, der har været med i de to forrige pakker, kan du også vælge bare at købe en Bamix stavblender for sig selv. Og det kan eksempelvis være denne Bamix Swissline, der lige nu står til 1.299 kroner.

Her får du en stavblender, der kan hakke og mose med op til 17.000 omdrejninger i minuttet. Så det er den perfekte medhjælper i et køkken, hvor tingene gerne må gå stærkt, og hvor du ikke har tid til at stå og vente på sløje apparater.

Leder du efter ligaens bedste stavblender, og vil du gerne have den for sig selv uden at skulle betale for bunkevis af tilbehør samtidig, så er denne Swissline model løsningen for dig. Køkkenarbejdet har aldrig været nemmere, og selv mændene kan endda lokkes i køkkenet, når madlavningen bliver så legende let.

Bamix leverer endnu engang design i verdensklasse, og foruden det giver de dig også 3 års garanti på produktet. En Bamix stavblender har en anslået levetid på 20-40 år, så det er ikke fordi, du skal være så bange for, den går i stykker lige med det første. Og mon ikke man kan overleve at skifte den ud igen om 40 år, hvis den begynder at virke træt der?

Bamix Gastro 200

Screen Shot 2015-08-19 at 15.04.16

Pris: 1.174 kroner

Find Bamix Gastro 200 hos WhiteAway her

Den sidste model, som vi i dag skal kigge nærmere på, er denne Bamix Gastro 200 stavblender. Det er den billigste model på markedet, men det betyder ikke, at den ikke er udstyret med nok power til at klare de opgaver, du nu engang kommer til at bruge din stavblender til.

Denne model kommer også med de tre skiver, som du læste om i Superbox modellen. Det er hhv. multifunktionsbladet samt piskeskiverne med og uden huller. Og for kun 1.174 kroner kan denne Bamix stavblender blive et fast inventar i dit moderne køkken.

Med en Bamix Gastro 200 får du en stavblender, der kan bruges i gryder helt op til 20 liter størrelsen. Håndtaget er langt og gør det nemt at anvende den i selv dybe skåle og gryder. Og hos WhiteAway har forbrugerne igen givet denne Bamix stavblender 5 stjerner baseret på 16 anmeldelser.

Så vil du have en billig, og stadig utrolig kraftfuld stavblender, der kan klare langt de fleste opgaver for dig, er det bare med at få smidt denne Gastro model i kurven. Så kan du komme i gang med at lave det grove arbejde i køkkenet legende let.

Schweizisk kvalitet når det er bedst

Der er et eller andet med Schweiz. Når du hører, at et produkt kommer derfra, kan du være næsten 100% sikker på, at der er tale om kvalitet. Der er tale om produkter, der er brugt tid på at udvikle og designe, og som ikke bare lige er banket sammen og solgt for den billigste pris.

Når du skal købe produkter med schweizisk kvalitet, får du utroligt meget for pengene. Her er der lagt kærlighed i hele udviklings- og designprocessen, og hvad enten der er tale om ost, ure eller i dette tilfælde nogle af de bedste stavblendere på markedet, kan du altid være sikker på ikke at blive skuffet, når et schweizisk firma har lagt navn til.

Bamix samler manuelt alle maskinerne på deres fabrik i Schweiz, og de ansatte gør det med en nænsomhed og elegance, så alle modeller fungerer 110%, når du først får dem hjem i dit køkken. Brugeroplevelsen er ud over alle grænser, når man får stukket et Bamix produkt i hånden. Så du kan ikke give dig selv, eller en du holder af, en bedre gave end en køkkenmaskine fra Bamix.

Når du vælger at kaste din kærlighed over en specifik stavblender, skal du også kunne stole på, at du får den rå power og styrke, som er hovedingrediensen i en god stavblender. Det nytter ikke noget, hvis en stavblender ikke kan tage fat og gøre jobbet ordentligt. Med en Bamix stavblender er du altid sikker på at få en maskine, der kan udføre opgaven til UG med pil op.

Derudover er det selvfølgelig også essentielt, at den er nem og bruge, og at du ikke får lavet kludder i maskineriet. Alle stavblendere fra Bamix er designet med forbrugeren i tankerne, således at når du får blenderen i hånden, skal du ikke bruge meget mere end et sekund eller to på at lære den at kende.

Der har været mange kloge hoveder med i udviklingen af samtlige produkter, så du ved hvert eneste Bamix produkt er sikret et top lækkert design, det perfekte greb og den maksimale robusthed og maskinkraft, der gør, at du ikke skal skifte stavblender inden for de næste mange år.

Tilbehør til din Bamix stavblender

Den nemmeste og billigste måde at få tilbehør til din Bamix stavblender er simpelthen at investere i en af de bokse, som du også har læst lidt om i denne artikel. Her får du utroligt meget udstyr for pengene, især hvis du vælger at kaste din kærlighed over Superboxen. Alt det ekstra tilbehør kan ikke svare sig at købe ved siden af.

Det kan være, du kun regner med at skulle bruge selve stavblenderen. Men hvis der bare er en et lille snært ønske om også at kunne lave smoothies, dips, dressinger og meget andet på en nem og hurtig måde, er det oplagt at vælge boksen frem for en stavblender alene.

Søger du inspiration og tips til, hvordan du kan peppe madlavningen op, efter du har fået sådan et monstrum i køkkenet, kan du altid søge mod Youtube, hvor du finder utroligt mange gode guides til at lave mad. Her kan du følge trinene skridt og skridt og lave lækre retter på få minutter ved hjælp af udstyret fra Bamix.

Se Bamix Superbox i brug

Noget af det, der kan have en afgørende betydning for, om man vælger at købe noget eller ej, er som regel anmeldelser, videoer og test af produktet. Vi har ikke selv haft hænderne på denne Bamix blender, men det har de dygtige folk fra KitchenOne.

De har haft maskinen ude af æsken, og i den video som du kan finde herunder, tester de udstyret fra denne boks. Der bliver blandt andet lavet smoothies, mayonnaise og pisket flødeskum. Og alt sammen sker i løbet af ganske få sekunder, når man først har blandt ingredienserne.

Så er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med at bruge din nye stavblender fra Bamix, eller hvis du bare gerne lige vil se den i aktion først, inden du vælger at smide den i indkøbskurven, kan du med fordel se denne video.

En anden ting, som du også får lov til at opleve i denne video, er, hvor nem maskinen er at rengøre. Det er bare at dreje skiven af, som du nu engang har brugt, og så skylle og vaske den af med det samme. Det kan også klares på få sekunder, og dermed er madlavning og opvasken ikke længere noget, der behøves at planlægges eller give rynker i panden.

Savner du inspiration til, hvad du kan bruge din blender til, kan du her finde over 100 blender-opskrifter. Der er mange gemte skatte i blandt, og de kan være med til at gøre selv en fantasiløs kok kreativ på den kulinariske front.

Så hvad venter du på? Se hvordan Bamix maskinen virker i brug, og hop så ind og find den til en skarp pris. Så kan du også komme i gang med at lave lækre smoothies på sekunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *